The Spatial Divide

bild_1
© Volksschule Hintersee

bild_2

© Volksschule Hintersee

bild_3

© Volksschule Hintersee

bild_4

© Volksschule Hintersee

bild_5

© Volksschule Hintersee

bild_6

© Volksschule Hintersee

Criteria

Category: Construction, Design, Living
Cost: high
Subject: Music/Art
Age: 6 – 10
Group: > 15
Duration: several days
Procedure: Guidance required

Abstract

Children use room partitions to design, build, and modify their own spaces for retreat, reading, and playing (kiosks, puppet theaters, stages, etc.).

Objective

A lively way to unite thinking about using space with a practical, hands-on design process.



This project was developed by: Lehrerinnen: Regina Taxacher, Angela Aschauer, Architektin: Ingrid Grubauer, Tischler: Michael Meyer and made possible by: Volksschule Hintersee im April – Juni 2005.



When you have done this project, please send us your feedback.